Akoyans AB
Ring oss på 070 - 888 95 56 eller maila oss på info@akoyans.se

Byggtjänster

När du anlitar oss på Akoyans AB har du många tjänster att ta del av. Vi sköter allt från renoveringen till takläggning och tvätt. Hos oss får du kompetenta hantverkare som vet vad de gör. Tveka inte på att höra av dig till oss om du behöver hjälp!

Inomhusrenovering

Att renovera ditt hem invändigt kan vara en tidskrävande process. Därför vill vi på Akoyans AB hjälpa dig genom att sköta arbetet åt dig. Oavsett om du behöver hjälp med endast ett rum eller en hel villa kan vi hjälpa dig med renoveringen. Hör av dig så kan vi tillsammans ta fram en plan.

utomhusrenovering

Även utsidan av ditt hem behöver renoveras med jämna mellanrum. Låt våra professionella och effektiva hantverkare sköta denna del åt dig så att du får mer tid över till annat. Kontakta oss redan idag för en offert, så berättar vi gärna mer om vad vi kan hjälpa dig och hur det går till.

takläggning

Är det dags för nytt tak på ditt hus? Låt oss på Akoyans AB hjälpa dig med detta. Att lägga tak är en uppgift som våra hantverkare har erfarenhet av och sköter noggrant och professionellt. Ta kontakt redan idag så kan vi tillsammans komma överens om när arbetet ska ske.

golvlägging

Vill du ha hjälp med golvläggningen i ditt hem? Våra proffsiga hantverkare hjälper dig gärna med detta. Vi har lång erfarenhet av golvläggning och kan hjälpa dig med hela processen. Kontkata oss så tar vi fram en offert samt kommer överens om ett datum för när arbetet ska utföras.

målning

Låt våra duktiga målare hjälpa dig med ditt nästa målningsprojekt. Vi hjälper dig med all typ av målning, såväl inomhus som utomhus. Hör av dig och tala om vad det är du behöver hjälp med så kan vi tillsammans komma överens om när och hur arbetet ska ske. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

tvättstuga

Är du i behov av tvätthjälp? På Akoyans AB erbjuder vi tvättstuga där du kan få dina kläder och mycket annat tvättat av våra professionella medarbetare. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om denna tjänst och hur vi kan hjälpa dig att tvätta.

Köksrenovering

Låt oss hjälpa dig med installation av ditt nya kök! Vi har lång erfarenhet och monterar från olika fabrikat. Vi är alltid noggranna och låter alltid kunden godkänna jobbet. Självklart hjälper vi även till med rivning av befintligt kök. Ring oss för en kostnadsfri offert.