Akoyans AB
Ring oss på 070 - 888 95 56 eller maila oss på info@akoyans.se

StädTjäster

Hemstäd

Städningen är ofta ett stressmoment i många människors hektiska vardag. Därför erbjuder vi på Akoyans AB hjälp med hemstäd så att du ska kunna koppla av och lägga din tid på sådant som känns viktigare för dig. Låt istället oss sköta städningen av ditt hem regelbundet.

storstäd

Är ditt hem i behov av en riktig storstädning? Detta kan vår proffsiga och effektivare städpersonal hjälpa dig med. Vi har lång erfarenhet och sitter på många smarta knep för att få ditt hem att bli skinande rent igen. Oavsett om du bor i en lägenhet eller villa kan vi hjälpa dig att städa hela ditt hem.

flyttstäd

Att flytta är en stor process som kräver mycket tid och arbete. Låt oss underlätta för dig genom att ta hand om flyttstädningen. Våra noggranna och effektiva städare vet hur man utför en ordentlig städning i samband med en flytt. Så låt oss hjälpa dig så kan du lägga fokus på att få i ordning ditt nya hem!

kontorsstäd

Driver du ett företag och är i behov av städhjälp i dina arbetslokaler? Då är vi rätt företag för dig. Vi har flera erfarna medarbetare i vårt städteam som gärna hjälper dig med regelbunden städning på ditt företag. Oavsett om det är frågan om mindre kontorslokaler eller större lagerlokaler kan vi hjälpa dig.

golvvård

Att ta hand om golvet på rätt sätt är oerhört viktigt för att det ska hållas snyggt och helt länge. Detta är något vi på Akoyans AB har erfarenhet av. Våra professionella medarbetare hjälper dig gärna med golvvård och ser till att ditt golv är i bra skick. Hör av dig så berättar vi gärna mer!

fönsterputs

Att tvätta fönster kan vara både besvärligt och tidskrävande. Därför vill vi hjälpa dig med detta. Vår erfarna personal har kunskapen som krävs för att säkert och noggrant utföra putsningen av dina fönster. Oavsett om du bara har ett fåtal eller ett större antal fönster som behöver putsas kan vi hjälpa dig.